Special acts

Alles wat u moet weten

In de loop der jaren heeft Kepper Evenementen steeds vaker opdrachten gekregen om speciale acts en stunts te bedenken en uit te voeren. Daardoor is op dit gebied veel ervaring opgedaan en is er een specialisatie ontstaan.

Kepper-evenementen maakt van uw opening, productpresentatie, reclamefoto, reclamefilmpjes, ondersteuning congressen, beurzen, prijsuitreikingen, en andere bijzondere momenten een geweldig feest! 

Diverse presentatoren en artiesten “zweefden” tijdens hun optreden boven het publiek. Zoals Carl Huybrechts tijdens de Night of the Proms, aan een deltavlieger in Sportpaleis Antwerpen. En Benny Jolink van de groep Normaal door verschillende feesttenten. Diverse openingen, productpresentaties en andere feestelijkheden werden met medewerking van een waterski-show, motorstunt- team, hoge draad acrobaten en andere originele stunts (acts) en special effects een spectaculaire en onvergetelijke gebeurtenis. Het belangrijkste hierbij is natuurlijk dat de act of stunt wordt aangepast aan uw product, zakelijk belang of de reden van het feest.

Alles wat voor U onmogelijk lijkt, is voor Kepper Evenementen een uitdaging en specialiteit.