Personeel en Feestavonden

Bedrijfsfeesten, gala

Voor volwassenen
De basis voor elke show van Kepper is natuurlijk het variété, met een combinatie van acrobatische hoogstandjes, jongleerkunsten, slapstick en komische acties. Speciaal voor bedrijfsgelegenheden kan Kepper zijn performance als podiumact uitvoeren of als mobiele act tussen het publiek. Ook speelt hij diverse typetjes. Een combinatie van deze speelstijlen behoort tot de mogelijkheden.

Podiumact
Wat in eerste instantie erg serieus begint, wordt toch snel een komische, verrassende en interactieve show.
Humor, interactie met variété? ja dat kan.

Table-act
Met zijn mobiele acts tussen het publiek en langs tafeltjes voelt Kepper zich in zijn element. Op een vierkante meter is zijn act nog eens extra spectaculair. Opmerkingen uit het publiek pareert hij handig met zijn vlotte babbel en dat leidt regelmatig tot een hilarische chaos, in het publiek, op stoelen of zelfs op de tafels.
Zijn motto? So what! Why not?

Typetjes
Kepper beschikt als acteur over diverse typetjes. Deze zijn geschikt bij het ontvangen van de gasten, als onopvallende mystery-guest tussen uw genodigden of met groot bravoure. Zijn er voor bijzondere thema’s of gelegenheden speciale personages gewenst? Dan kan dat geregeld worden. Voor meer informatie zie typetjes.