Publiek met een beperking

Toegankelijk voor iedereen!

Kepper heeft jarenlange ervaring met improvisatie en past zich moeiteloos aan op iedere speelsituatie en elk publiek. Uiteenlopende interesses, verschillende leeftijden of bijzondere omstandigheden vormen dan ook geen enkel probleem en optreden voor publiek met een beperking, behoort tot één van zijn specialiteiten.

Met-Beperking-Vrije-Plaats.jpgZo treedt Kepper regelmatig op voor mensen met een verstandelijke beperking. De spontaniteit en de onbevangenheid waarmee zij op zijn performance reageren, maken deze groep tot zijn lievelingspubliek.

Hoewel zijn programma normaal sterk visueel en tekstueel georiënteerd is, heeft Kepper in het verleden ook zeer succesvolle shows gedaan voor blinden en doven. Dankzij zijn creativiteit en natuurlijke omgangsvormen zijn de beperkte communicatiemogelijkheden van deze groep snel vergeten.

Kortom, Kepper speelt op een vanzelfsprekende manier in op zijn publiek en gaat niet gemakkelijk een uitdaging uit de weg. Indien u onder de Kepper-Variété vermelde shows kijkt krijgt u een indruk van wat een dergelijke show kan inhouden. Het meeste repertoire kan gebruikt worden.

Footer-publiek-met-een-beperking.jpg